Op zoek naar een ervaren tuinbedrijf voor eenmalig of geregeld tuinonderhoud Herentals of omgeving? Reken op ons. Wij houden uw tuin netjes het hele jaar door.

Tuinonderhoud Herentals: Opties

Tuinonderhoud omvat vele karweien. Er zijn immers veel mogelijke tuinwerken die dienen te gebeuren in een tuin. Maar waarvoor kunt u ons zoal inschakelen? Reken op ons voor tuinonderhoudswerken Herentals en omgeving, zoals:

  • Beplantingen
  • Gazons zaaien en maaien
  • Snoeiwerken van struiken
  • Grasmatten leggen of vernieuwen
  • Hagen scheren
  • Bomen vellen
  • Verhardingen aanbrengen
  • Onderhoud van uw terras of oprit (klinkerwerken)
  • Plaatsen en herstellen van afsluitingen
  • Kleine machinale werken

Kortom: Tuinwerken allerlei.

Neem vrijblijvend contact op voor een antwoord op al uw vragen of om een afspraak te maken met Kreatuinen voor tuinonderhoud Herentals en omgeving.

Onderhoud van gazons

Ook voor het onderhoud van uw gazon of het plaatsen van grasmatten bent u bij ons in goede en vakkundige handen. Wij maaien gazons, scheren hagen en snoeien struiken. Moet er een boom gesnoeid of geveld worden in uw tuin of bij uw bedrijf? Ook dat doen wij met veel kennis en vooral plezier.

Wat kost tuinonderhoud?

De kosten van tuinonderhoud zijn afhankelijk van de hoeveelheid onderhoud die de tuin nodig heeft en de daarmee gepaarde werkzaamheden. Ook de inrichting en de grootte van uw tuin spelen hier een grote rol in. Neem contact met ons op voor een gratis offerte voor eenmalige of geregeld tuinonderhoudswerken.

Geregeld tuinonderhoud kost veel tijd

Een tuin onderhouden is een tijdrovende karwei. Gras blijft immers groeien, de natuur blijft zijn gangetje gaan. Als u wilt dat alles er steeds netjes en verzorgd blijft uitzien, dan bent u eigenlijk nooit klaar.

Een goede reden dus om een bekwaam tuinbedrijf in te schakelen. Wij bezitten niet alleen over de nodige visie, kennis en ervaring, maar hebben ook tijd die wij graag aan de creatie van uw droomtuin spenderen.

U kunt bij ons terecht voor eenmalig onderhoud van uw tuin, maar ook voor geregeld onderhoud. Zo bent u zeker van een onderhouden tuin waar u steeds met een gerust hart vrienden, familie, kennissen of collega’s kunt ontvangen. Neem zeker contact met ons op voor meer info, een afspraak of gratis offerte.

Bomen vellen: Een risicovolle karwei

Voor het vellen van gevaarlijke bomen zoals erg hoge bomen, rekent u inderdaad best op een ervaren bomenveller. Immers, er kan heel wat misgaan bij het omkappen van een zware of hoge boom. Want wat als de boom niet in de gewenst richting omvalt? Dan kunt u zomaar heel wat schade berokkenen aan gebouwen of zelfs mensen in gevaar brengen!

Daarom is het alleen maar verantwoord om deze zware karwei, waar heel wat voorbereiding, controle en ervaring voor nodig is, over te laten aan een expert zoals Kreatuinen in Herentals.

Twijfel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor deze tuinwerken.

Tuinrenovatie

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor tuinrenovatie. Uw tuinman zorgt voor het opknappen of vernieuwen van uw tuin. Het prettige van tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin bewaard blijft. U kiest zelf wat u in uw tuin wilt behouden en wat er veranderd moet worden.

Op zoek naar een ervaren tuinbedrijf voor eenmalig of geregeld tuinonderhoud Herentals of omgeving? Reken op ons! Ook voor tuinaanleg en andere tuinwerken.

Winterwerken: Sneeuwruimen

In de zeldzame gevallen dat het in ons land flink sneeuwt, kan die sneeuw meteen voor heel wat praktische problemen zorgen. Gladde opritten, voetpaden of wegen: Ze hebben al meermaals voor ongevallen of lange files gezorgd.

De beste manier om mogelijke ongevallen te voorkomen, is zo snel mogelijk zoveel mogelijk sneeuw te ruimen. Om straten en voetpaden weer sneeuwvrij en hopelijk ook ijsvrij te krijgen.

U heeft zelf geen tijd om al die sneeuw te ruimen?
 Of u bent niet meer goed te been?

Geen nood. Wij komen graag bij u langs.
Twijfel dus zeker niet tuinbedrijf in Herentals Kreatuinen te contacteren voor sneeuwruimen.

De winterperiode leent zich ook perfect voor het snoeien en vellen van bomen, het opruimen van bouwterreinen. Vraag het ons.